Aurora Sandøya.JPG

Tjen penger på ditt feriehus!

Lofoten Vacation leverer den mest komplette løsningen for feriehusutleie i Lofoten. Vi tar oss av alt det praktiske og sender deg din del av husleia rett på konto. Se hvorfor du bør velge oss:

Vi er rimeligere enn våre konkurrenter og med vår erfaring og innsikt i utleiemarkedet, lokalkunnskapen og helårlige tilstedeværelse er det kanskje rimeligere å velge oss enn å prøve selv.

Vi er den eneste komplette tilbyder i Lofoten. Vi ordner med hele booking- og betalingsprosessen, renhold mellom oppholdene, utlån av sengetøy, aktiviteter og gjestetilbud, vakttelefon for utleier og gjest, m.m.

Vi har unike datasystemer som håndterer det aller meste og i tillegg har eiere tilgang til en rekke opplysninger i en egen dataløsning. Alle våre medarbeidere benytter egenutviklede systemer som verktøy i deres arbeid.

Vi er til stede for våre utleiere. Vi jobber kun i Lofoten og opparbeider dermed den lokalkunnskap og erfaring som er nødvendig for å yte utmerket service til både utleiere og gjester.

Utleie gir rom for vedlikehold. Mange har allerede erfart hvordan inntekter fra utleie kan bidra til å betale for å holde huset ved like. Vi har avtaler med håndverkere som kan utføre alle slags oppussingsoppgaver. Vedlikehold kan også gi skattefordeler.

Ikke sikker?

Bindingstid er ut! Vårt samarbeid har ingen bindingstid. Du er kun bundet til gjestebookinger allerede booket eller frem til en forhåndsavtalt sluttdato.

Du bestemmer når huset skal leies ut. Hold av de perioder eller datoer du skal bruke huset selv, eller oppdater kalenderen fortløpende.

Hjelp til selvangivelsen. Vi sender deg en komplett liste over alle gjester som har leiet hos deg foregående år, i god tid før selvangivelsen skal leveres inn.

Vi er stolte av at våre renholdere får svært gode skussmål av gjester og eiere. Vi kan også levere flere ekstratjenester som f.eks. vedlikehold, trefelling, plenklipp, snøbrøyting. Vi har avtaler på det meste og kan bestille dette for deg.

Firma? Vi sender dere MVA-kvittering på vår provisjon.

Vi justerer prisene etter pågang og har verktøy for å få innsikt i markedet.

Så, for å oppsummere

Du behøver bare ta kontakt så kommer vi på besøk for en uforbeholden samtale.