Tjen penger på ditt feriehus!

Lofoten Vacation leverer den mest komplette løsningen for feriehusutleie i Lofoten. Vi tar oss av alt det praktiske og sender deg din del av husleia rett på konto. Se hvorfor du bør velge oss:

 • Vi er rimeligere enn våre konkurrenter. Og med vår erfaring og innsikt i utleiemarkedet, lokalkunnskap og helårlige tilstedeværelse er det kanskje rimeligere å velge oss enn å prøve selv.
 • Vi er den eneste komplette tilbyder i Lofoten. Vi ordner med hele booking- og betalingsprosessen, renhold mellom oppholdene, utlån av sengetøy, aktiviteter og gjestetilbud, vakttelefon for utleier og gjest, m.m.
 • Vi er til stede for våre utleiere. Vi jobber kun i Lofoten og opparbeider dermed den lokalkunnskap og erfaring som er nødvendig for å yte utmerket service til både utleiere og gjester.
 • Utleie gir rom for vedlikehold. Mange har allerede erfart hvordan inntekter fra utleie kan bidra til å betale for å holde huset ved like. Vi har avtaler med håndverkere som kan utføre alle slags oppussingsoppgaver. Vedlikehold kan også skrives av på skatten.

Ikke sikker?

 • Bindingstid er ut! Vårt samarbeid har ingen bindingstid. Du er kun bundet til gjestebookinger 1,5 år frem i tid, eller frem til en forhåndsavtalt sluttdato.
 • Du bestemmer når huset skal leies ut. Hold av de perioder eller datoer du skal bruke huset selv, eller oppdater kalenderen fortløpende.
 • Hjelp til selvangivelsen. Vi sender deg en komplett liste over alle gjester som har leiet hos deg foregående år, i god tid før selvangivelsen skal leveres inn.
 • Vi er stolte av våre renholdere. Vi kan også levere flere renholdstjenester.
 • Vedlikehold, trefelling, plenklipp, snøbrøyting. Vi har avtaler om det meste og kan bestille dette for deg.
 • Firma? Vi sender dere MVA-kvittering på vår provisjon.
 • Oppdatert årshjul. Vi justerer prisene etter pågang og har verktøy for å få innsikt i markedet.

Så, for å oppsummere:

Du behøver bare fylle ut et skjema, signere en kontrakt og deretter motta penger.

 
Lofoten Vacation Vikten.JPG
 

Gjør som flere andre i Lofoten – ta kontakt i dag for et møte og en befaring av ditt utleieobjekt!
Kontakt oss her eller les mer om våre tjenester her


De kommer i stort monn!

Vi vet turistene kommer, vi vet bare ikke i hvor stort omfang ennå. Men at det øker dramatisk hvert år er hevet over enhver tvil. Hvor gode vi er på å ta i mot dem og gi dem et sted å sove er helt opp til oss. I 2016 utgjorde utenlandske gjester vel 205.000 overnattingsdøgn i Lofoten! En økning på hele 21% i forhold til 2015. Mange turister ønsker å bo i rolige, stille omgivelser langt fra by og larm. Et feriehus på bygda er ofte det perfekte valget for denne kategorien turister. 

 
 

“Vi bor i trøndelag og bruker vårt feriehus bare få uker i året.
Nå kan vi ta det helt med ro, alt ordnes på stedet av LOVAC-teamet - og vi tjener penger vi bl.a. bruker på å gjøre huset enda finere for oss og leietakere.”

- Utleier -


Prøv oss! 

Vi gjør jobben. Du hever gevinsten.